Naslovna Uvjeti korištenja

Sponzorirane veze

Korištenjem i prijavom na info servis potvrđujete da ste u potpunosti pročitali i prihvatili sljedeće uvjete korištenja.

 

Izjava o privatnosti

"Izjava o privatnosti" info servisa www.info-vijesti.com (u daljnjem tekstu "info servis") objašnjava načine korištenja i obrade osobnih podataka korisnika koji će biti prikupljeni putem info servisa za potrebu osnovne svrhe istoga.

Info servis www.info-vijesti.com se obvezuje da će u najvećoj mjeri štiti privatnost svih podataka prikupljenih od korisnika servisa prilikom registracije na info servis www.info-vijesti.com. Prikupljene e-mail adrese se neće ustupati ili prodavati trećim osobama. Prikupljene e-mail adrese će se koristiti izričito samo za potrebe info servisa i www.info-vijesti.com, te je upotreba kroz druge treće osobe u potpunosti isključena.

Info servis www.info-vijesti.com se bori protiv zloupotrebe interneta i slanja neželjene elektroničke pošte (NO-SPAM-POLICY)

Ovdje na www.info-vijesti.com vjerujemo u internet svijet bez zloupotrebe naših korisnika i posjetitelja putem neželjene elektroničke pošte (SPAM-a) te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju internet na štetu nas pružatelja internet usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspoloživih sredstava. Info servis neće ni u kojem slučaju i ni po koju cijenu iznajmiti, posuditi ili prodati vaše e-mail adrese koje ste nam dobrovoljno dali registrirajući se u naš servis.

Info servis pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom registracija u info servis bazu podataka, na najsigurnije servere kod naših poslovnih partnera u Njemačkoj. Info servis koristi vaše e-mail adrese isključivo za slanje elektroničkih poruka putem management softvera za osnovne potrebe info servisa, vi se možete ispisati iz info servisa u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri odjavi i ispisivanju iz info servisa, kontaktirajte nas putem e-maila u bilo koje doba dana, i naš tehnički odjel će vas odmah odjaviti iz info servisa ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za odjavu. Ukoliko opet poželite postati korisnik info servisa to uvijek možete učiniti ispunjavajući ponovo formu na www.info-vijesti.com.

Info servis ne iznajmljuje e-mail liste, niti daje vaše podatke svojim partnerima ili trećim osobama. Info servis koristi podatke poput: ime, e-mail adrese, županija i drugo isključivo kako bi vam personalizirao servis vašim potrebama na kojega ste se prijavili i isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem elektroničke pošte, a sve u svrhu dobivanja relevantnih novosti i događaja koje nam koriste da budemo još bolje informirani u svijetu kojem živimo.

 

Prikupljanje, korištenje i obrada osobnih podatka

Prilikom registracije ili korištenja info servisa, tražit ćemo od vas određene osobne podatke (korisničko ime, županija prebivališta, e-mail adresu, i drugo). Registracijom na info servis jamčite da su navedeni podaci istiniti. Ispunjavanjem svih polja suglasni ste da ste sukladno uvjetima iz  zakona o zaštiti osobnih podataka učinili dostupnim info servisu, te da iste dobrovoljno dajete na raspolaganje, te ste upoznati sa svrhom njihovog prikupljanja i korištenja. Ovime dopuštate info servisu da se za potrebe info servisa koristi vašom e-mail adresom i ostalim osobnim podacima pri čemu tako dana e-mail adresa zajedno sa svim osobnim podacima predstavlja poslovnu tajnu.

Vaša e-mail adresa služi isključivo radi korištenja i potrebe info servis i www.info-vijesti.com, za potrebu obrade podataka korisnika, obavještavanje i informiranje korisnika o promjenama u uvjetima korištenja ili info servisa, za potrebe povremenog slanja različitih medijskih obavijesti publikacija i promotivnih materijala, te se ni u kojem slučaju ne prosljeđuje drugim osobama ili koristi u druge svrhe od navedenih. Pri tome ste po zakonu Republike Hrvatske uvijek u mogućnosti da uskratite ili/i povučete ovu privolu sa vašom odjavom iz info servisa putem linka ili kontaktiranjem korisničke podrške.

Ovisno o vašim potrebama za info servisu, također vas možemo pitati za vaše interese i sklonosti prilikom korištenja sadržaja info servisa, iskustva prilikom čitanja, preporuke, očekivanja i drugo. Nakon što se uspješno registrirate, dobit će te potvrdnu poruku (double opt-in metodom) na vašu e-mail adresu kako biste potvrdili da ste izričito vi vlasnik navedene e-mail adrese i da dozvoljavat korištenje iste propisanim ovim uvjetima i za potrebe info servisa navedeni u ovom tekstu.

Info servis koristi vašu e-mail adresu i ostale podatke prikupljene putem info servisa kako bismo vam redovno slali najaktualnije vijesti i događaje iz svijeta i Hrvatske, pružili informacije vezane uz druge teme poput tehnologije, politike, gospodarstva, tržištu kapitala, sporta, zdravlja i drugih kategorija, te kako bismo vam omogućili potpunu informiranost putem istoga koja ujedno predstavlja i primarnu svrhu ovog info servisa i vaše registracije na isti.

 

Autorska prava

Sadržaj servisa nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja medijskih partnera i info servisa www.info-vijesti.com. Sadržaj info servisa koristite isključivo na vlastitu odgovornost te www.info-vijesti.com ne odgovara za eventualne štete nastalog korištenjem istoga.

Info servis sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama. Info servis www.info-vijesti.com nije odgovoran za sadržaj drugih stranica te ni za kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Info servis u daljnjem tekstu www.info-vijesti.com ne odgovara za sadržaj koji razmjenjuju korisnici putem društvenih mreža poput facebook-a twittera ili drugih puteva, te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja proslijeđeni iz drugih izvora.

 

Nagradna izvlačenja

Info servis www.info-servis.com organizira različita nagradna izvlačenja koja podležu sljedećim pravilima:

Nagradno izvlačenje ne podleže zakonima o nagradnim igrama niti drugim zakonima o igri na sreći u Republici Hrvatskoj. Nagradno izvlačenje je osmišljeno od strane suradnika/ca na slobodnoj inicijativi info servisa.

Sva pravila i uvjete nagradnog izvlačenja definirani su od strane info servisa www.info-vijesti.com. Sudjelovati mogu svi registrirani korisnici info servisa.

Datumi nagradnih izvlačenja su javno objavljeni na stranicama www.info-vijesti.com i putem info servisa. U slučajevima da datumi nagradnih izvlačenja nisu još poznati iste neće biti navedeni na stranicama niti u info servisu.

Info-vijesti.com se obvezuje javno objaviti putem naših korisničkih stranica sve dobitnike nagradnih izvlačenja i putem elektroničke pošte na e-mail adresu sretnih dobitnika/ca.

Info-vijesti.com se obavezuje na svoj trošak sve nagrade dostaviti putem pošte na adrese dobitnika/ca najkasnije u roku od 30 dana od dana nagradnog izvlačenja.

 

Registrirani korisnici info servisa

Korisnici prilikom registracije na info servis www.info-vijesti.com moraju unijeti istinite podatke. Info servis ne odgovara za sadržaje objavljene od strane korisnika, već za sadržaj odgovaraju prvenstveno korisnici koji taj sadržaj objave. Info servis ima pravo koristiti podatke registriranog korisnika kako bih svaka dva dana slao aktualne novosti i događaje putem elektroničke pošte u obliku newslettera ili drugo, na e-mail adresu registriranog korisnika.

Info servis ima pravo koristiti podatke registriranog korisnika kako bih sa istim stupio u kontakt zbog obavještavanja o izmjenama uvjeta korištenja ili drugih informacija putem e-mail adrese registriranog korisnika. Info servis ima pravo koristiti podatke registriranog korisnika kako bih povremeno ili po potrebi slao razne publikacije, obavijesti ili promotivni materijal na e-mail adresu registriranog korisnika.

Registracija korisnika na info servis se odvija zakonskim propisanim odredbama republike Hrvatske.

 

Naknada za štete

Ukoliko uslijed vašeg korištenja info servisa, daljnjom nedozvoljenom distribuciji materijala navedenim u info servisu, ili kršenja uvjeta i odredaba ovih uvjeta o korištenju dobijete pritužbu ili zahtjev od neke treće strane, nećete ni u kojem pogledu smatrati www.info-vijesti.com, njegove vlasnike, partnere, suradnike, djelatnike, članove uprave i zaposlenike odgovornima. Iz tih razloga vas molimo da navedene informacije koje će te dobivati putem info servis koristiti isključivo u svrsi informiranja i vlastitih potreba, ali ne i u komercijalne svrhe bez prethodne dozvole izvornih autora.

 

Prekid korištenja info servisa

Info servis www.info-vijesti.com zadržava pravo da po svojoj procjeni zaustavi bilo koju vrstu usluge ovog info servisa izmjeni ili ukloni bilo koje materijale iz njegovog sadržaja. Info servis vam također može ukinuti pristup svojim uslugama, sa ili bez povoda i obavijesti, iz bilo kojeg razloga.

 

Općenito

Ovi su uvjeti korištenja podložni Hrvatskim zakonima. Sve sporove stranke će nastojati riješiti sporazumno, u protivnom, za rješavanje sporova nadležan je sud u Osijeku. Nije dopušteno korištenje ili preuzimanje materijala, niti njegovo umnožavanje ili prilagođavanje na način da se time krše primjenjivi zakoni, pravila ili regulative.

 

Izmjene ovih uvjeta korištenja

Info servis www.info-vijesti.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja po vlastitom nahođenju, a važećom verzijom smatra se ona trenutno izložena na stranicama www.info-vijesti.com. Trebali biste povremeno pregledavati ove uvjete korištenja u slučaju da je bilo nekih izmjena.

 

Dodatne Informacije

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz ove uvjete korištenja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefonski na Tel:031/704-008 (9:00h-17:00h).

Datum zadnje izmjene: 2.5.2011

 

 

Info-vijesti.com je prvi Regionalni besplatni info servis. Cilj servisa je registriranim korisnicima pružiti najaktualnije sažete kratke zanimljive vijesti i novosti putem elektroničke pošte. Svakih 7 dana se filtriraju vijesti koje imaju najveću ocjenu vrijednosti za naše čitatelje na osnovu njihovih pred definiranih interesa, pomnim selektiranjem i odabirom sastavlja se novi moćni medij koji je rezultat zbira najaktualnijih i najznačajnijih događaja u Regiji. Svi naši registrirani korisnici tjedno primaju najaktualnije vijesti iz više izvora putem jednog medija. Najvažnije vijesti iz Hrvatske Srbije Bosne i Hercegovine Svijeta... znanost i tehnologija, politika i gospodarstvo, vremenska prognoza i puno više sve na jednom mjestu! Ujutro dok pijete kavu u svega 5 do 10 minuta svake subote i nedjelje možete biti u potpunosti informirani o svim važnim događajima koji su se zbili u posljednjih tjedan dana. Sa nama više nećete propustiti ni jednu važnu vijest, uvijek će te biti u toku sa svim važnim događajima, ali nije to sve! Svi registrirani korisnici imaju priliku svakog mjeseca osvojiti vrijedne nagrade! Registrirajte se još danas besplatno.

 

Sponzorirane veze
BUDITE NAM PODRŠKA, LAJKAJTE NAS!